Conde D’Ervideira Private Selection Branco

Op voorraad

37,95

Wat een prachtige wijn is dit; vol, vettig en toch fris.

Een wijn met tropische aroma’s, geassocieerd met de frisheid van groene thee. In de mond drukt hij elegantie uit, met zachte tannines van het Hongaarse eikenhout.

Op voorraad

De druiven worden ontsteelt en naar de vinimatica gestuurd, waar ze 6 tot 10 uur bij een temperatuur van 12ºC blijven. Dan worden ze geperst en naar de koelkamer gestuurd, waar ze gisten tussen 10ºC en 12ºC. De alcoholische fermentatie van de Antão Vaz vindt plaats in nieuwe Hongaarse eiken vaten gedurende ongeveer 1 maand, gevolgd door een battonage van 9 maanden. Daarna wordt hij gemengd met Arinto.

Druiven soorten

Alcohol percentage

Jaar

Land

Op voorraad

Wijnhuis

Regio

Foodpairing

Awards

4,3 Vivino
90 points in Revista de Vinhos
17,5 points in Vinho Grandes Escolhas

Contact image

Sietske

Wijnkenner

Hallo, waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media